Ev ve İş Yeri Temizliğinde Teknolojik Çözümler

Ev ve İş Yeri Temizliğinde Teknolojik Çözümler

Ev ve İş Yeri Temizliğinde Yeni Gözde: Akıllı Robotlar

Yeni nesil teknoloji ürünleri arasında özellikle ev hanımlarının ve kurumsal temizlik şirketlerinin beğenisini toplayan akıllı robotlar hem ev hem de iş yeri temizliğinde aradığın kurtarıcı olabilir. Butik bir ofisten büyük bir mağazaya, hastaneden bankaya pek çok farklı alanda kullanabilen bu robotlar ev temizliği için de oldukça kullanışlı.

Temizleyeceği mekanı sanal olarak birkaç alana bölen ve sırasıyla bu alanları süpürüp silebilen robotlar, vakumlu teknolojileri sayesinde ev ve iş yerindeki bütün toz ve kirlerden tek seferde arınmanı sağlar. Ayrıca gelişmiş filtre özellikleri sayesinde alerjik bünyeler ve evcil hayvan besleyenler için idealdir. Küçük ve yassı biçimi sayesinde en dar koltuk altlarına bile girebilen bu robotlar; şarjı bitmeye yaklaştığında kendiliğinden şarj istasyonuna gidecek kadar da akıllı. Hatta bazılarında bulunan gelişmiş özellikler sayesinde evde yokken bile bu robotu kontrol altında tutman ve ona iş yaptırman mümkün. Mermer, ahşap, halı gibi yüzeyleri kendiliğinden tanıyan ve uygun aparatlarını otomatik olarak devreye sokan robotlar, hem iş yerinde hem de evde kusursuz temizliğin anahtarı.

Nanoteknolojik Kumaşlarla Lekelere Son

Nanoteknoloji ile üretilen son teknoloji kumaşlar akıl almaz bir performans sergileyerek çamaşır derdinden kurtulmanı sağlar. Özel olarak geliştirilen sıvı itici moleküller, üstüne dökülen sıvının kumaş üzerinden akıp gitmesini sağlayarak leke tutmasını engeller. Evde ve iş yerinde kullanacağın tekstil ürünlerinde nanoteknolojik kumaşları tercih edersen; koltuk silme ve çamaşır yıkama sıklığın azalır. Ayrıca yaşam alanındaki döşemeli yüzeyler de daha uzun süre temiz kalır.

Ufacık bir leke için yoğun kimyasal içerikli maddelerle defalarca koltuklarını silmene ve ellerini yıpratmana gerek kalmaz. Leke tutmayan kumaş üzerine dökülen kalıcı maddeleri temizlemek için bitkisel içerikli ve doğal temizlik ürünleri kullanman yeter de artar. Bunun için Sorti'nin ürün gamında ev tekstili ürünlerinin temizliğine uygun, doğal malzemeler bulabilirsin.

Kendiliğinden Sıkmalı Moplar ile Daha Az Enerji Harca

Ne kadar süpürürsen süpür, yerleri silmediğinde yaptığın bütün temizlik neredeyse boşa gider. Günlük hayatın yoğun temposunda, özellikle iş yerlerinde zemin temizliğini düzenli bir şekilde el ile silerek yapmak oldukça zordur. Bunun yerine paspas kullanmak işini büyük ölçüde kolaylaştırır. Fakat bu durum, paspastan paspasa fark eder.

En yeni teknolojilerle üretilen kendiliğinden sıkmalı paspaslar; hem daha az yorulmanı hem de daha etkili bir zemin temizliği yapmanı sağlar. Yeterince sıkmadığında damlatan ve yere iz yapan paspas derdi böylece son bulur. Hiç kuvvet harcamadan, hazırladığın solüsyona batırdığın paspası kurutma haznesine yerleştirmen yeterli. Sonrasında yüzey temizliğini yapıp paspası kendi temizleme haznesinde kolayca yıkayabilir; ev veya iş yeri temizliğine son noktayı koyabilirsin.

Gürültü Yapmayan Elektronik Cihazlarla Sessiz Evler

Ev ve iş yerlerinde gürültü kirliliğine neden olan elektronik cihazların devrine son verildi. Beyaz eşya, süpürge ve benzeri alışverişlerinde ürün özellikleri arasında yer alan desibel değerlerine baktığında, ne kadar az bir gürültü ile çalıştıklarını anlayabilirsin. Özellikle elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, mikser, mutfak robotu ve rondo gibi cihazların bu özelliği, küçük çocuğu olan ev hanımlarının hayatını kurtarabilir. Bölünmeyen gündüz uykuları ve zamanında bitebilen ev işleri, teknolojinin güzellikleri sayesinde artık sadece bir hayal değil.

Ev ve iş yeri temizliği için kullanılan teknolojilere her geçen gün bir yenisi eklenirken; bizim de gözden kaçırdıklarımız olmuş olabilir. Sen de bildiğin yenilikçi tasarımları veya teknolojik yöntemleri, yorum bırakarak bizimle paylaşabilirsin. Ev ve iş yeri temizliği hakkında daha çok şey öğrenmek ve gelişmelerden haberdar olmak içinse bizi takip etmeyi unutma!

Etiketler: Ev ve İş Yeri Temizliğinde Teknolojik Çözümler, iş yeri temizliği
Mart 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR